Hölgyeim, Uraim!

A fiúk nem viccelnek, nyomják, mint hülye gyerek a csengőt! Beértek a napi célba, 13 óra alatt tették meg a mai 330 km-t, végig dűnéken, minden pontot megtaláltak!

Rajtuk kívül csak pár csapat érte el a célt, a mezőny nagy része a sivatagban ragadt és valószínűleg ott töltik az éjszakát is, de a mieink nagyon ügyesek voltak és beértek!

Szerintük ez volt a legkeményebb nap és jó érzéssel tölti el őket, hogy szerencsésen teljesítették. A holnapi szakaszról még nem derült ki, hogy megtartják-e vagy sem, az eredmények is ismeretlenek.

Sajnos egyre több óvás, és pontvita van, sőt egyesek a feladatok helyszínén található pontokat is módosítják, tehát nem egyszerű a szervezők dolga, de igyekeznek megoldani a helyzetet.

Amíg Norbi és Lustee a maximumot hozza, addig aggódnunk nem kell! Így tovább fiúk, büszkék vagyunk rátok! Tooooljááátooook!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusteenet.blog.hu/api/trackback/id/tr7907247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ppo 2009.01.28. 03:34:38

I'm pink! I'm pink!
Hú Bazze! Nagyon odáig vagyok!
Én iszom egy gömbkólát!

gabibaby 2009.01.28. 10:42:40

:) hihhetetlenek vagytoook...!
Csak így tovább!!!
süti beállítások módosítása