A 2010-es Budapest-Bamako szervezősége a mai nappal közzétette a jövő évi verseny útvonalát, ezt most mi is megosztjuk véletek, íme:

Aggodalmainkra, hogy az útvonal milyen arányban tartalmaz sivatagot illetve aszfaltozott utat, admintól a következő (talán megnyugtató) választ kaptuk a budapestbamako.org fórumán:

Lesz annyi kemeny sivatag, hogy fognak meg konnyek hullani.
Assa-Laayoune 550km kemeny sivatag
Laayoune-Dakhla 100km tengerparti, sivatagi autozas lesz. NEM VEGIG BETON!
Bou Lanoar - B2 Beach - az majdnem olyan mint a Bou Lanoar-Atar szakasz, csak joval szebb es lesznek benne gyors reszek is. Vegig sivatag! Nincs benne egy 1km beton osszekoto sem.
B2 Beach-Nbeika - Ez egy hosszabb beton osszekoto, de itt is lesz 100-200km foldut.
Nbeika-Kiffa - ez tulajdonkeppen az iden elmaradt Tidjikja-Kiffa szakasz, ami vegig sivatag.
Kiffa-Ayoun vegig sivatag, dunek. Eddig ez soha nem volt etap.
600km osszekototol eltekintve a masodik het az teljesen folduton zajlik. A terv szerint tobb lesz a foldut 2010-ben, mint 2009-ben volt

Hát reménykedjünk! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lusteenet.blog.hu/api/trackback/id/tr161105788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

weagle 2010.01.02. 16:08:16

Sziasztok!
Nekem az útvonallal kapcsolatban annyi lenne a kérdésem,hogy végig az M7-en a Déli parton mentek, vagy a 8-as úton (Ajka felé) mentek ki olaszba, mert mennénk szurkolni Nektek páran az út mellé?
Üdv, weagle

tio norbee 2010.01.02. 16:19:47

@weagle: Sziasztok!
Pontosan nem tudjuk merre megyünk ki az országból, ez ugye nagyban függ a versenyfeladatok hollététől... Tavaly Fehérvárig az M7-esen mentünk, aztán egy kis lőtér Várpalotánál majd szinte végig a 8-as úton Körmendig, aztán Körmend után lementünk az útról és a zöldhatáron léptünk ki. Hogy idén mi lesz azt sajnos nem tudjuk. :( Mindenesetre örülnénk a szurkolásnak, megpróbálunk kérni a szervezőktől "szurkolói pontokat". Üdv!

weagle 2010.01.02. 16:54:06

@tio norbee: Köszönöm a választ! Gondoltam, hogy feladatfüggő is a dolog, mindenesetre, ha sikerül megtudni valamit, azt megköszönnénk. Ha nem, akkor meg kiállunk és várunk!
Üdv, weagle

tio norbee 2010.01.02. 17:06:24

@weagle: Igyekszünk! Amint van valami infó megírom! És köszönjük előre is a szurkolást! :)
süti beállítások módosítása