Kedves Emberek! Sokan mondták már, hogy unalmasak vagyunk, de szerintem ez nem igaz... minden egyes pontért ugyanúgy meg kell küzdenünk mint régen, és noha mostanában többnyire megnyerjük a versenyeket, azért korántsem olyan egyszerű a dolog mint amilyennek látszik... most Szegeden például hiába értünk el maximális pontszámot a versenyen (azaz teljesen hibátlan feladatlapot adtunk le), nem voltunk ezzel egyedül. A második helyen végzett Grand Raid csapat mindösszesen 6 km-rel autózott többet és ezzel csúsztak csak le a dobogó legfelső fokáról... ahova így MI álhattunk fel! :)

Továbbra is köszönjük mindenkinek aki nekünk szurkol, aki még gondol ránk és örül a győzelmeinknek... és köszönjük Gabinak is aki e hétvégén hozzásegített minket az első helyezéshez!

Eddigi mérlegünk tehát az idényben: négy versenyből három győzelem! :)

Kicsit homály de a lényeg rajta...

A bejegyzés trackback címe:

https://lusteenet.blog.hu/api/trackback/id/tr791143750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

encianz 2009.05.26. 10:27:36

Ez már aztán nem semmi.. az meg ..! :)Gratulálok Mindenkinek! Mindenszépetke a továbbiakra is! Így tovább!

tio norbee 2009.05.26. 10:47:24

köszönjük, köszönjük :)

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2009.05.26. 14:19:26

@tio norbee: Na jó, csak vicc volt, hogy unalmas! Gratulálunk a győzelemhez, csak így tovább. Év végén mag a szponzori jelentkezőknek egy-egy kard a kezébe és aki talpon marad annak megengeditek, hogy fizessen. :D

tio norbee 2009.05.26. 14:23:32

:) itt azért még nem tartunk, de persze ha vannak érdeklődők a támogatásunkra nem hajtjuk el őket... sőt... :)

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2009.05.28. 11:27:57

@tio norbee: majd szerzünk... ilyen eredményekkel. ;)
süti beállítások módosítása