Kedves Emberek,

már nincs egy hét a következő versenyünkig, április 18-án szombaton ugyanis újra száguldunk a pontokért: megrendezésre kerül a II. Gyömrő körverseny TMR szervezésben. Továbbra is mindenkit várunk sok-sok szeretettel a helyszínre! Lesz móka és kacagás: a TMR srácok egész napos programokkal várják a kedves szurkolókat Gyömrőre! Lesznek ügyességi játékok, gyermekprogramok, tuning autó bemutató, motoros felvonulás, tánc bemutató és persze a végén buli zenekarokkal, szóval azoknak is príma szórakozás van kilátásban akik nem rajtolnak velünk, csak múlatják az időt a beérkezésünkig! :)

A teljes programot itt olvashatjátok!

Azoknak pedig akik szívesen kipróbálnák a kalandozás eme formáját íme a remek alkalom: lehet nevezni LIGHT kategóriában is amit úgy találtak ki a szervezők, hogy hétköznapi autókkal is teljesíthető legyen, mégis kalandos és izgalmas utazást ígér erre a szép szombati napra! Tehát kocsira fel! :)

Nevezni és információkat megtekinteni itt lehet: www.hungaryforafrica.org.

Addig is szép tavaszt mindenkinek, jelentkezem még!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lusteenet.blog.hu/api/trackback/id/tr181065135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása