Kedves Emberek,

Örömmel tudatom véletek, hogy a hétvégi II. Gyömrő körversenyen csapatunk két kategóriában indult és mindkét kategóriában nyert, továbbá megszereztük az abszolút első helyet is! :)

A LusteeNet Bamako Team Tehetségkutató Program csapatát Szigetvári László és Tarjányi Attila alkották, akik egy teljesen utcai Toyota Avensis-szel vágtak neki a LIGHT autós kategóriának, és első helyen zárták azt! Gratulálunk nekik! :)

Mi pedig, Erzsivel és Gabival kiegészülve küzdöttük végig a pályát, a lányok igazán kitettek magukért, de mi is: végig rohantunk, küzdöttünk, hajtottunk, 5 perccel a szintidő vége előtt értünk be és 100%-os azaz teljesen hibátlan feladatlapot leadva győztünk! Köszönjünk mindenkinek aki szorított értünk, ezúttal meg lett a gyümölcse! :)

Most a pihenésé a főszerep, mert a héten megint lesz két 5labda meccsünk... amúgymeg készülünk a következő versenyre ami 3 hét múlva hétvégén lesz Budapestről Győrbe, és az megint Bamako Challenge futam szóval adott a következő feladat...

Élménybeszámóló, részletes eredménylista, képek és természetesen tracklog hamarosan...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lusteenet.blog.hu/api/trackback/id/tr521074736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Soós Kinga Karola 2009.04.20. 09:11:54

Szép volt srácok! :-)
A győrit is... :-)

tio norbee 2009.04.20. 10:58:20

Köszönjük a gratulációkat! Igyekszünk majd nagyon Győrben! :)

G0blin 2009.04.30. 13:33:40

A legmélységesebb gratulációimat küldöm, igaz kicsit megkésve, de töretlenül. Hajráhajráhajrá, csak így tovább!!!!!
süti beállítások módosítása