Kedves Emberek!

Új év, új oldal! :) Elérkezett az idő, búcsút intünk a blog.hu-nak és bemutatjuk Nektek az új weboldalunkat!

bamako.lusteenet.hu

 

Ez az oldal változatlan formában megmarad, minden eddigi tartalom böngészhető marad itt is, de innentől kezdve minden új információt az új oldalon találhattok meg! Lesznek régi és lesznek új funkciók is, például ha ingyen szeretnétek nekünk SMS-t küldeni a műholdas telefonunkra akkor nem kell már ellátogatni más weboldalra, hanem azt közvetlenül a saját oldalunkról is megtehetitek, továbbá a verseny (és a hazaút) teljes ideje alatt lesz ONLINE NYOMKÖVETÉS ami azt jelenti, hogy bármikor meglátogatjátok az oldalt mindig tudni fogjátok merre járunk éppen a nagy világban. Lesz ezeken kívül üzenőfal, új galéria, részletes eredménylista kapcsolódó képekkel és tracklogokkal nameg soksoksok információ rólunk, Nektek.

De ennyi szó elég is, látogassátok meg és győződjetek meg saját szemetekkel! Az oldalt még fejlesztem, de napokon belül elér végső stádiumába!

Szorítsatok értünk a 2010-es Budapest-Bamako-n is! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lusteenet.blog.hu/api/trackback/id/tr961653742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása