Kedves Emberek, második állomásához érkezik a hétvégén a Bamako Challenge versenysorozat, holnap reggel 8kor ugyanis elrajtol a Budapest-Győr autós megmérettetés mezőnye a budapesti Lurdy ház elől. Természetesen mi is rajthoz állunk, csapatunkat ezúttal Szigetvári Laci a LusteeNet Bamako Team Tehetségkutató Program oszlopos tagja erősíti. Szükség is lesz minden tudásunkra és minden szerencsénkre, ugyanis a pálya állítólag nehéz lesz, az ellenfelek pedig már bizonyítottan erősek...

Íme a program, idézet a Bamako Office hírleveléből:

Május 9. szombat

Rajt helyszíne: Lurdy ház (Bp. 9. kerület Könyves Kálmán körút, Mester u. sarok) parkoló – íme a térkép

06:00-tól közlekedésbiztonsági ellenőrzés és gépátvétel a Sandlander segítségével

08:00-tól rajt, percenként rajtoltatjuk el az indulókat. Rajtsorrend érkezési sorrend alapján.

Minden indulónak egységesen 12 óra áll rendelkezésére a futam teljesítésére. A táv körülbelül 400 km. A mezőny pár km erejéig érinteni fogja Szlovákiát, kérünk mindenkit, hogy hozzatok magatokkal minden szükséges okmányt, amire határlépés esetén szükséges lehet! Az etap során elhelyezett feladatok 12 óra alatt nem teljesíthetőek, így ajánljuk, hogy 6 és 8 óra között ne csak rögzítsétek a koordinátákat, hanem dolgozzatok ki minél jobb stratégiát! A gyorshajtás nagyon szigorúan fogjuk venni, ellenőrizni és büntetni!. A futam során érinteni fogjuk Győr-Ménfőcsanakon Afrika nap néven szervezett rendezvényt, ám valószínű itt nem lesz sok időtök a nézelődésre, zenehallgatásra.

Érkezés este: Győr-Gyirmótra a Viktoria Lovas Klubhoz, itt lesz az esti szállás és buli. A buli során zenél kb. este 9 órakor a Ménfőcsanaki Afrikai napon is fellépő ghanai Sankofa zenekar, mivel nagy valószínűséggel kevesen tudnak ellátogatni a 7 órakor kezdődő koncertre az Afrika napra.

Éjszaka sátrazni fogunk. A Marcali folyó közelsége miatt ajánljuk, hogy hozzatok jó sok szúnyogriasztó sprayt!

Május 10. vasárnap

Rajt ismét reggel 8 órakor, rajtsorrend a szombati eredmények alapján. A vasárnapi táv kb. 140 km. Számításaink szerint dél körül érkezik a mezőny vissza a rajt helyszínére. Itt egy kis meglepetéssel készülünk, mely valószínű izgalmassá fogja tenni a futam végét.

13:00-tól ebéd

14:00-kor lesz az ünnepélyes eredményhirdetés.

Természetesen mindenkit sok szeretettel várunk a rajthoz és a célhoz egyaránt, és örülünk ha gondoltok ránk, szorítotok értünk a verseny alatt! Szükségünk lesz rá! :)

Aki pedig szertne minket nyomon követni a verseny során, vagy ha csak valaki éppen tudni szeretné hol járunk éppen, ismét lesz online tracking, az alábbi linken: ONLINE TRACKING.

puszipacsi:)

A bejegyzés trackback címe:

https://lusteenet.blog.hu/api/trackback/id/tr631109644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabibaby 2009.05.09. 18:49:45

Hajrá Srácok! Nagyon izgulok értetek!!!
Sajnálom, hogy nem tudtam kimenni a rajthoz...:(
süti beállítások módosítása