Úgy néz ki véglegesnek tekinthető a szombati csapatösszeállításunk, ezúttal két leányzó kapott helyet az autóban, név szerint Tóth Erzsi és Dankó Gabi. Erzsi kedves jóbarát, a Bamako-t motoros kategóriában megnyerő Ricsinek a kedvese, egyébként Ricsi is indul a versenyen, neki is lehet szorítani! :) Gabit pedig szerintem nem sokaknak kell bemutatnom... :)

Legjobb tudomásom szerint szombaton LIGHT autós kategóriában ismét elindul a "LusteeNet Bamako Team Tehetségkutató Program" csapata, nekik is tessék szurkolni, mi is ezt tesszük! :)

Verseny közben persze lesz megint online nyomkövetés, a végén tracklog, ezúttal remélem már képek is, hisz nem csak a vaksötétben fogunk autózni. Akit pedig érdekel élőben a mulatság mindenképpen látogasson ki Gyömrőre, mert mint már említettem a srácok azt ígérik, hogy egész nap megy majd a dínom-dánom. (www.hungaryforafrica.org)

Jövökmég!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusteenet.blog.hu/api/trackback/id/tr591069254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása