Hölgyeim, Uraim!

Jön egy pár csupa jó hír!

Norbert hívott pár perce:

Már a napi célban vagyunk, szintidőn belül! Egész könnyű nap volt, főleg a tegnapi után, ma végre tudunk főzni magunknak és rendesen pihenni.

Minden feladatot megoldottunk ma és be is értünk, tehát 100%-os napot tudhatunk magunk mögött. Ma korábbi Dakar rallys útvonalon is mentünk, jó volt. Szép helyeken jártunk, vízesések, barlangok, gyönyörű táj!

Holnap 400 km vár ránk, a teljes útvonal korábbi Dakar szakasz... ;)

És egy jó hír a végére: bár tegnap elég rossz napunk volt, mégis az 5. helyen állunk!!! A mai nap értékelése még zajlik.

A bejegyzés trackback címe:

https://lusteenet.blog.hu/api/trackback/id/tr91896577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krizso76 2009.01.22. 23:02:15

A freecall.com , ill. a nonoh.com oldalról letölthető voip softwerek segítségével és 10 EUE egyenleg bankkártyáról való feltöltésével 0,52 EUR-ért (140 FT/perc) tudjátok hívni a srácokat a műholdas telefonon. Én most próbáltam, de nem vették fel. Biztos isznak a berberekkel.:)

wandering 2009.01.22. 23:03:03

Az esélyesek között a latolgatás során magyarokat meg sem említettek! Hát majd mi megmutatjuk a világnak! Mindenki megismeri a Lusteenet Bamako Team nevét meglátjátok!

Kálmán a harmadik 2009.01.23. 04:06:45

Hajrá fiuk! Csak így tovább!!!
Drukkolunk Nektek. ÉLJEN A LUSTEENET csapat.
Puszi Ildikó, Levike, Apa
süti beállítások módosítása